Bu tarif oldukça pratik görünüyor! Tavuk ve patatesin bir arada pişirilmesi her zaman harika bir lezzet sunuyor. Marine işlemi için en az 30 dakika bekletmek gerçekten önemli, çünkü tavukların baharatları iyice emmesi gerekiyor. Patatesleri zeytinyağı ve baharatlarla karıştırmak da onlara ekstra lezzet katacaktır. Fırında pişirme süresi konusunda, tavukların iç sıcaklığının 75 dereceye ulaşması gerektiğini belirtmeniz çok faydalı. Bu sayede yemeğin güvenliğini sağlamak mümkün. Yanında yeşil salata veya yoğurt ile sunmak da güzel bir fikir! Peki, bu tarifi denedikten sonra kalan yemekleri nasıl saklıyorsunuz?
Bu tarif oldukça pratik görünüyor! Tavuk ve patatesin bir arada pişirilmesi her zaman harika bir lezzet sunuyor. Marine işlemi için en az 30 dakika bekletmek gerçekten önemli, çünkü tavukların baharatları iyice emmesi gerekiyor. Patatesleri zeytinyağı ve baharatlarla karıştırmak da onlara ekstra lezzet katacaktır. Fırında pişirme süresi konusunda, tavukların iç sıcaklığının 75 dereceye ulaşması gerektiğini belirtmeniz çok faydalı. Bu sayede yemeğin güvenliğini sağlamak mümkün. Yanında yeşil salata veya yoğurt ile sunmak da güzel bir fikir! Peki, bu tarifi denedikten sonra kalan yemekleri nasıl saklıyorsunuz?
Cevap yaz