Bu tarife göre fırında bütün tavuk yapmayı denedim ve gerçekten harika oldu! Tavuğu hazırlarken içini ve dışını iyice yıkayıp kuruladım, ardından baharat karışımını tavuğun üzerine yedirdim. Limon ve taze otları da koymayı unutmadım, bu ekstra aroma gerçekten lezzet kattı. Fırında pişirme süresi boyunca tavuğun üzerini alüminyum folyo ile kaplayıp sonrasında folyosunu çıkardım. Sonuçta dışı çıtır çıtır, içi ise sulu ve lezzetli bir tavuk elde ettim. Servis önerilerinden patates püresi ile birlikte sundum, misafirlerim bayıldı! Başka bir öneriniz var mı?
Bu tarife göre fırında bütün tavuk yapmayı denedim ve gerçekten harika oldu! Tavuğu hazırlarken içini ve dışını iyice yıkayıp kuruladım, ardından baharat karışımını tavuğun üzerine yedirdim. Limon ve taze otları da koymayı unutmadım, bu ekstra aroma gerçekten lezzet kattı. Fırında pişirme süresi boyunca tavuğun üzerini alüminyum folyo ile kaplayıp sonrasında folyosunu çıkardım. Sonuçta dışı çıtır çıtır, içi ise sulu ve lezzetli bir tavuk elde ettim. Servis önerilerinden patates püresi ile birlikte sundum, misafirlerim bayıldı! Başka bir öneriniz var mı?
Cevap yaz