Tavuklu kozalak mantısını ilk kez denemek istiyorum, ama bu kadar detaylı bir tarifle karşılaşmak beni biraz korkutuyor. Özellikle hamurun şekillendirilmesi aşaması beni düşündürüyor. Hamuru ince açmak ve kareler kesmek zor mu? Ayrıca iç harcını hazırlarken tavukları didiklerken nelere dikkat etmeliyim? Yaparken keyif alır mıyım? Bu tarifin özel günlerde tercih edildiğini duydum, acaba misafirlerim de beğenir mi?
Tavuklu kozalak mantısını ilk kez denemek istiyorum, ama bu kadar detaylı bir tarifle karşılaşmak beni biraz korkutuyor. Özellikle hamurun şekillendirilmesi aşaması beni düşündürüyor. Hamuru ince açmak ve kareler kesmek zor mu? Ayrıca iç harcını hazırlarken tavukları didiklerken nelere dikkat etmeliyim? Yaparken keyif alır mıyım? Bu tarifin özel günlerde tercih edildiğini duydum, acaba misafirlerim de beğenir mi?
Cevap yaz