Bu Tavuklu Pirinçli Meyhane Pilavı tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum! Özellikle baharatlarla zenginleştirilmesi ve yanına yoğurt ile turşu eklenmesi fikri çok hoşuma gitti. Tavuk etinin ve pirincin buluşumuyla elde edilen o lezzeti hayal edebiliyorum. Özellikle dinlendirme aşamasının pilavın tane tane olmasını sağlaması çok önemli. Ayrıca, üstüne eklenebilecek taze kekik veya kavrulmuş çam fıstığı gibi detaylar da sunuma şıklık katacak gibi görünüyor. Bu tarife göre hazırlamak için sabırsızlanıyorum!
Bu Tavuklu Pirinçli Meyhane Pilavı tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum! Özellikle baharatlarla zenginleştirilmesi ve yanına yoğurt ile turşu eklenmesi fikri çok hoşuma gitti. Tavuk etinin ve pirincin buluşumuyla elde edilen o lezzeti hayal edebiliyorum. Özellikle dinlendirme aşamasının pilavın tane tane olmasını sağlaması çok önemli. Ayrıca, üstüne eklenebilecek taze kekik veya kavrulmuş çam fıstığı gibi detaylar da sunuma şıklık katacak gibi görünüyor. Bu tarife göre hazırlamak için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz