Fırında mangal tadında tavuk pirzola tarifini denedim ve gerçekten harika oldu! Tavukları yoğurtlu marinasyon içinde bekletmek, etin yumuşak ve lezzetli olmasını sağladı. 200 derece fırında pişirirken mutfak gerçekten güzel bir koku ile doldu. Misafirlerim de bu lezzeti çok beğendi. Yanında sebze garnitürü ile sunmak da iyi bir fikirmiş, tam bir ziyafet havası yarattı. Tavuk pirzola tarifini mutlaka tekrar yapacağım! Sizce marinasyon süresini daha da uzatmak lezzeti artırır mı?
Fırında mangal tadında tavuk pirzola tarifini denedim ve gerçekten harika oldu! Tavukları yoğurtlu marinasyon içinde bekletmek, etin yumuşak ve lezzetli olmasını sağladı. 200 derece fırında pişirirken mutfak gerçekten güzel bir koku ile doldu. Misafirlerim de bu lezzeti çok beğendi. Yanında sebze garnitürü ile sunmak da iyi bir fikirmiş, tam bir ziyafet havası yarattı. Tavuk pirzola tarifini mutlaka tekrar yapacağım! Sizce marinasyon süresini daha da uzatmak lezzeti artırır mı?
Cevap yaz