Basemel soslu tavuk tarifini okuduktan sonra, bu yemeği denemek için sabırsızlanıyorum! Tavuk göğsünü marine etme aşaması bana çok pratik görünüyor. Soğan ve sarımsağın kavrulması, yemeğe derin bir lezzet katacak gibi. Basemel sosun hazırlanışı da oldukça kolay, unun kokusu çıkana kadar kavrulması gerektiğini öğrenmek güzel bir detay. Fırında pişirme süresi de ideal görünüyor. Sizce bu yemeği hazırlarken en çok hangi malzeme vurgulanmalı? Benim aklımda rendelenmiş kaşar peyniri ve maydanoz ile süslemek var. Başka önerileriniz var mı?
Basemel soslu tavuk tarifini okuduktan sonra, bu yemeği denemek için sabırsızlanıyorum! Tavuk göğsünü marine etme aşaması bana çok pratik görünüyor. Soğan ve sarımsağın kavrulması, yemeğe derin bir lezzet katacak gibi. Basemel sosun hazırlanışı da oldukça kolay, unun kokusu çıkana kadar kavrulması gerektiğini öğrenmek güzel bir detay. Fırında pişirme süresi de ideal görünüyor. Sizce bu yemeği hazırlarken en çok hangi malzeme vurgulanmalı? Benim aklımda rendelenmiş kaşar peyniri ve maydanoz ile süslemek var. Başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz