Bu tarif gerçekten çok pratik görünüyor! Fırında tavuk mantar yaparken, soğan ve sarımsak eklemek lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, mantar olarak kültür mantarı mı yoksa portobello mu kullanmalıyım, hangisi daha iyi olur? Sadece tavuk ve mantar ile kalmayıp sebzelerin çeşitliliğini artırmak da güzel bir fikir, sizce hangi sebzeleri eklemeliyim? Yemeği hazırladıktan sonra, yanına hangi garnitürleri tercih ettiniz?
Bu tarif gerçekten çok pratik görünüyor! Fırında tavuk mantar yaparken, soğan ve sarımsak eklemek lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, mantar olarak kültür mantarı mı yoksa portobello mu kullanmalıyım, hangisi daha iyi olur? Sadece tavuk ve mantar ile kalmayıp sebzelerin çeşitliliğini artırmak da güzel bir fikir, sizce hangi sebzeleri eklemeliyim? Yemeği hazırladıktan sonra, yanına hangi garnitürleri tercih ettiniz?
Cevap yaz