Tavuk bulyonlu şehriye çorbasını yaparken en çok hangi malzemenin lezzeti ön plana çıkıyor? Havuç ve soğanı kavurduktan sonra eklediğinizde çorbanın tadına nasıl bir etki sağlıyor? Ayrıca, ev yapımı tavuk suyu kullanmanın çorbanın lezzetini artırdığı söyleniyor, bu konuda deneyiminiz var mı? Ekstra sebzeler eklemenin çorbanın besin değerini nasıl etkilediğini düşündünüz mü?
Tavuk bulyonlu şehriye çorbasını yaparken en çok hangi malzemenin lezzeti ön plana çıkıyor? Havuç ve soğanı kavurduktan sonra eklediğinizde çorbanın tadına nasıl bir etki sağlıyor? Ayrıca, ev yapımı tavuk suyu kullanmanın çorbanın lezzetini artırdığı söyleniyor, bu konuda deneyiminiz var mı? Ekstra sebzeler eklemenin çorbanın besin değerini nasıl etkilediğini düşündünüz mü?
Cevap yaz